SELECT id FROM gallery_clicks WHERE datum = 1711666800 AND gallery_id = 10408File './rossmcdb/gallery_clicks.MYD' not found (Errcode: 30)INSERT INTO gallery_clicks ( `datum`, `gallery_id`, `value`, `stats` ) VALUES ( 1711666800, '10408', 1, 1 ) File './rossmcdb/gallery_clicks.MYD' not found (Errcode: 30) Pobjeda u HT Premijer ligi: Zadar svladao Škrljevo - Vijest - 057info - Zadar

Sport

POD PERINČIĆEVIM VODSTVOM IZDOMINIRALI SUSRETOM

Pobjeda u HT Premijer ligi: Zadar svladao Škrljevo

Zadar je upisao novu pobjedu u HT Premijer ligi svladavši Adria Oil Škrljevo rezultatom 99:68.

Zadar je upisao novu pobjedu u HT Premijer ligi svladavši Adria Oil Škrljevo rezultatom 99:68.

Momčad Ivana Perinčića od prve minute pokazala je svoju kvalitetu te su od početka dominirali susretom. Domaća momčad na početku je utakmice imala visoku prednost od 26:8 nakon što su napravili seriju od 15:0. Zadar je bez ikakvih problema utakmicu mirno priveo kraju, a svi igrači koji su bili u sastavu odigrali su bar pet minuta. Najefikasniji igrač Zadra je bio mladi 17-godišnjak Duje Brala koji je upisao 22 poena, 4 skoka i 4 ukradene lopte. Eyassu Worku je dodao 20 poena. Za Adria Oil Škrljevo Arkim Roberson je imao 25 poena i 10 skokova. Zadar već u petak igra gradski derbi protiv Sonik Puntamike.

- Prije svega, čestitke igračima jer ovo je njihova pobjeda. Bilo je teško danas nakon jučerašnje utakmice. Fenomenalno su reagirali i ja im skidam kapu za prezentaciju danas. Ovo je jedan pokazatelj onoga o čemu sam jučer govorio, ovako izgleda sve na treningu, morat ćemo to pod hitno prenijeti na utakmice ABA lige da se oslobode od tog grča i da igraju kao danas. Ova utakmica je bila užitak za gledati, kako su se kretali i kako su dijelili loptu. Još jednom čestitke svima za današnju prezentaciju. Idemo dalje, u petak je nova utakmica, gradski derbi protiv Sonik Puntamike. Sonik dobro igra ove sezone, zanimljiva mlada ekipa sa zanimljivim mladim igračima. Mi se moramo odmoriti, pripremiti se jer u petak nas čeka izuzetna teška utakmica, ali s ovakvom energijom i ovakvim pristupom mislim da ćemo upisati novu pobjedu. Bit će poseban osjećaj biti trener Zadra u Jazinama, istaknuo je trener Ivan Perinčić.

- Ovo je sigurno bilo jedno veliko iskustvo, a svaka utakmica donosi ga donosi sve više. Bilo mi je jako drago što su me navijači podržali i što su bili uz mene bez obzira griješio ja ili ne, dojmovi su Filipa Paponje.

- Dobro smo došli Zadru nakon jučer. Odigrali smo jako loše bez bekova, jedan je bio povrijeđen, drugi je bio van ritma dok su ostali igrači bili nešto boležljivi. Došli smo bez Bobana i Vucića te smo skratili rotaciju. Pokušali smo dati nekim mladim igračima priliku, oni to nisu iskoristilijer Zadar je bio predominantan i tu jednostavno nismo našli rješenje. Imali smo previše izgubljenih lopti, zaključuje Damir Rajković, trener Adria Oil Škrljeva.

Zadru protiv Škrljeva prva pobjeda u HT Premijer Ligi
Foto: KK Zadar
PRIKAŽI KOMENTARE (1)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA