Zadar

PRIMOPREDAJA HTZ-A

Pobjedničke fotografije Zadrana krasit će zgradu Poliklinike

U petak 14. lipnja u prostorijama Poliklinike Opće bolnice Zadar održat će se primopredaja fotografija izložbe „Volim svoju županiju".

U petak 14. lipnja u prostorijama Poliklinike Opće bolnice Zadar održat će se primopredaja fotografija izložbe „Volim svoju županiju".

Posljednje tri godine građani Zadarske županije najaktivnije sudjeluju u foto natječaju „Volim svoju županiju" u organizaciji Hrvatske zajednice županija. S ciljem povezivanja svih dijelova Lijepe Naše i poticanja sugrađana na razmišljanje o posebnostima različitih kutaka Republike Hrvatske, najbolje fotografije iz svih županija svake godine čine postav putujuće izložbe koja je do sada obišla preko 1000 kilometara - od Osijeka sve do Dubrovnika.

Postav izložbe „Volim svoju županiju" 2018. s ukupno 22 fotografije (20 županija i grad Zagreb te pobjednička fotografija prema glasovima na Facebooku) Hrvatska zajednica županija donirat će Poliklinici Opće bolnice Zadar. Želja nam je da pacijentima i njihovim posjetiteljima vrijeme u bolnici ostane u što ljepšem sjećanju.
Fotografije će ravnatelju dr. Željku Čulini uručiti predsjednik Hrvatske zajednice županija i župan Šibensko-kninske županije Goran Pauk te župan Zadarske županije Božidar Longin.

Djela čak dvaju autora iz postava „Volim svoju županiju" 2018. dolaze iz Zadarske županije - stručni žiri proglasio je fotografiju Danijele Pedišić najboljom u Zadarskoj županiji, a Ivan Knežević osvojio je prvo mjesto prema broju glasova prikupljenim putem Facebooka.

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA