Sport

NAZOR OKUPIO MOMKE

Počele pripreme KK Zadra, Farra još nema, Wroten neće ni doći

Uvodni dio priprema predmnijeva uobičajeni program za taj interval, a ogledne će utakmice doći poslije - kaže Nazor.

Točno u 10 sati, kako je bilo i planirano, u Dvorani Krešimira Ćosića na Višnjiku košarkaši Zadra počeli su pripreme za novu sezonu, javlja Višnjik.hr. Neposredno prije prvoga treninga skupini igrača kratko su se obratili Željko Žilavec, direktor, te Branimir Longin, sportski direktor, a dvije - tri riječi kazao je i Ante Nazor, trener.

- Uvodni dio priprema predmnijeva uobičajeni program za taj interval, a ogledne će utakmice doći poslije - kaže Nazor.

Na prvom treningu bila su desetorica igrača. Osim nekolicine pod ugovorima - Ive Ivanova, Domagoja Vukovića, Ivana Siriščevića i Jure Planinića - u programu je i skupina mlađih klupskih igrača koju čine Roko Erslan, Edis Korman, Mario Fantina i Dominik Zelanto. Priključen je i Jakov Vujičić, osamnaestogodišnjak koji je došao iz Dubrovnika, a došao je i Josip Popić, centar koji je svojedobno iz Cibone prešao u Cedevitu.

Jan Palokaj i Karlo Uljarević imaju reprezentativne obveze i oni će se priključiti naknadno, kao i James Farr, Amerikanac s kojim je ugovor potpisan prošli tjedan.

Među njima definitvno neće biti Tony Wroten. Amerikanac je potpisao ugovor s poljskim Anwilom, a menadžer košarkaša tvrdi da nikada i nije bilo ugovora sa Zadrom. Branimir Longin najavio je okretanje drugim opcijama, iako je stvar s Wrotenom formalno i dalje na FIBA-i...

PRIKAŽI KOMENTARE (1)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA