SELECT id FROM gallery_clicks WHERE datum = 1711666800 AND gallery_id = 10189File './rossmcdb/gallery_clicks.MYD' not found (Errcode: 30)INSERT INTO gallery_clicks ( `datum`, `gallery_id`, `value`, `stats` ) VALUES ( 1711666800, '10189', 1, 1 ) File './rossmcdb/gallery_clicks.MYD' not found (Errcode: 30) Počele pripreme Zadra: budu li treninzi žestoki, igrači neće imati gdje zaraditi koronu - Vijest - 057info - Zadar

Sport

PRVI SUSRET S NOVIM TRENEROM NA VIŠNJIKU

Počele pripreme Zadra: budu li treninzi žestoki, igrači neće imati gdje zaraditi koronu

Pripazite na kontakte, izlaske, gužve, odgovorno se ponašajte. Ako pripreme budu žestoke, nećete ni imati puno volje za izlazak vani, rekao je Žilavec

Jutros u 10 sati na Višnjiku su napokon krenule pripreme košarkaša Zadra za novu sezonu. Uz nazočnost direktora Željka Žilavca, sportskog direktora (u odlasku i povratku?) Branimira Longina, pomoćnog trenera Ivana Perinčića i ostatka stručnog stožera, okupljenima se prvi put obratio novi trener Veljko Mršić.

- Nadam se da uživate što ste tu, naša vizija i misija je da postanemo najkohezivnija moguća momčad. Kohezija, homogenost i da od vas mladih igrača napravimo prave ljude, najavio je Mršić, dodajući kako na ovu momčad fale još četiri igrača koji će doći.


View on YouTube

Na treningu se pojavilo 14 košarkaša - od najavljenih tu su bili Jan Palokaj, Duje Brala, Filip Vujičić, Martin Junaković, Dominik Mavra, Jure Planinić, Dominic Gilbert, Domagoj Vuković, Edis Korman, Karlo Uljarević i Filip Paponja. Njima su priključena trojica sedamnaestogodišnjaka - Ante Beljan, Domagoj Horvat i Tomislav Mihael Buljan, koji će Mršiću tek morati dokazati.

Ona četvorica na koje novi zadaraski trener računa su Aleksandar Bursać, koji je već stigao iz Srbije ali mora proći proces samoizolacije, igrač s američkog koledža Eyassu Worku, kojega isto tek čeka, te još dvojica neimenovanih Amerikanaca, također s koledža, jer za nešto više novca nema.

Igračima su se obratili Žilavec i Longin, te im obećali skoro rješavanje stambenog pitanja (najma stana umjesto boravka u hotelu). Dok su u hotelu, tamo će se i hraniti, a prelaskom u privatni smještaj dobit će prehranu u restoranima. Sve bi se trebalo riješiti kroz 10-15 dana. Posebno upozorenje upućeno je zbog koronavirusa.

- Moramo živjeti s tim pa vas molim vas da testove koje radimo shvatimo dobronamjerno. Pripazite na kontakte, izlaske, gužve, odgovorno se ponašajte. Ako pripreme budu žestoke, nećete ni imati puno volje za izlazak vani, rekao je Žilavec, upućujući ih da se kad god trebaju obrate "njemu, Brani, Ivani i Veljku".

Za sada je rano govoriti o očekivanjima, no Longin ih je sažeo u jednoj rečenici - prvenstvo kao lani, ABA liga puno bolja.

Prvi trening KK Zadar pod novim trenerom Veljkom Mršićem
Foto: 057info (Saša Čuka)
PRIKAŽI KOMENTARE (1)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA