Zadar

DRSKO PONAŠANJE - UTVRDILA JE ISTRAGA POLICIJE

Policija prijavila 59-godišnjaka za udaranje 22-godišnjeg Austrijanca koji je na svoju ruku napustio bolnicu

Tri dana nakon što se u velom Ižu na otoku Ižu dogodio incident u kojem je 22-godišnjak zadobio teže ozlijede a 24- godišnjak lakše, policija nije završila istražni postupak.

Tri dana nakon što se u Velom Ižu na otoku Ižu dogodio incident u kojem je 22-godišnjak zadobio teže ozlijede a 24-godišnjak lakše, policija nije završila istražni postupak.

Za sada je prekršajno prijavljen 59-godišnjak iz Velog Iža i to za naročito drsko ponašanje. On je 22-godišnjaka, državljanina Austrije, udario bocom, doznali smo preko glasnogovornice PU zadarske, Ivane Grbin. Ali zbog toga 22-godišnjak nije dobio teške ozlijede zbog kojih je na Odjelu traumatologije zadarska bolnice.

Prema neslužbenim informacijama, nakon što je dobio bocu po glavi a nakon što je ponovno nasrnuo na skupinu Veloižana, jedan od njih ga je odveo u ambulantu iz koje je 22-godišnjak, podrijetla s prostora bivše države, pobjegao kroz prozor. U bijegu se penjao po "gurli" jedne kuće s koje je pao kada se odvalio oluk.  Mladić iz Beča bio je u gostima s unukom jednog od Veloižana.

Iako je 22-godišnjak stabilno, kako su nam u ponedjeljak priopćili iz Bolnice, neslužbeno smo doznali kako je mladić  jučer na svoju ruku izašao u 15 sati. Kada je u nedjelju ujutro primljen u bolnicu, izmjereno mu je skoro tri promila alkohola u krvi.

Policija koja je tog dana bila na mjestu događaja još nije rekonstruirala događaja niti završila istragu.

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA