Zadar

ZAVRŠENO VIŠE ISTRAGA

Policija pronašla lopova električnog pastira

Policija je završila više kriminalističkih istraga o čemu je izvjestila javnost.

Policija je završila više kriminalističkih istraga o čemu je izvjestila javnost.

  Iz Prve policijske postaje Zadar dovršili su jučer kriminalističko istraživanje nad 63-godišnjakinjom, koju se sumnjiči da je prošle subote u Zadru, u Zrinsko-Frankopanskoj ulici otuđila novčanik 59-godišnjoj vlasnici. Protiv 63-godišnjakinje se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.

Policijski službenici Druge policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom, kojeg se sumnjiči da je krajem godine u ulici Ivana Lucića u Zadru, otuđio mobitel vlasništvo 25-godišnjaka. Protiv njega se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.

Policija u Gračacu dovršila je kriminalističko istraživanje nad 55-godišnjakom, kojeg se sumnjiči da je krajem prošle godine sa livade u Gračacu otuđio ukupno 71 metalni stupić - dijelove električnog pastira vlasništvo 50-godišnjaka. Ukradeni stupići su oduzeti te vraćeni vlasniku, a protiv njega se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.

Policijski službenici Policijske postaje Biograd dovršili su kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjakom, kojeg se sumnjiči da je u srpnju prošle godine u Biogradu od 59-godinjakinje primio iznos od nekoliko tisuća kuna za koji je trebao isporučiti i montirati aluminijsku stijenu za njenu kuću, a koju nije isporučio.
Protiv njega se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog prijevare.

 

PRIKAŽI KOMENTARE (1)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA