Zadar

FOTO IZ SUKOŠANA

Policija utvrdila uzrok požara, oštećena su još dva plovila

U noći su izgorjela tri broda (kaića) privezana uz sukošansku rivu!

NOVO Policijski službenici Policijske uprave zadarske u suradnji s protupožarnim inspektorom završili su očevid požara, koji je noćas izbio u Sukošanu na plovilu u vlasništvu 48-godišnjeg hrvatskog državljanina.

Prema rezultatima očevida uzrok požara je tehnički kvar na električnim instalacijama, a u požaru su izgorjela još dva plovila na vezu u mjesnoj rivi, dok su dvije brodice oštećene te je materijalna šteta još neutvrđena.

RANIJE U noći su izgorjela tri broda (kaića) privezana uz sukošansku rivu! 

- Dojava je stigla u 00:57 sati, a intervencija je trajala do 3:20 sati. U gašenju požara sudjelovala su 2 vozila s 6 vatrogasaca iz DVD-a Sukošan te 2 vozila s 4 vatrogasca iz JVP-a Zadar, doznajemo jutros u Županijskom vatrogasno-operativnom centru. 

Uz fotografije vatrene buktinje iz DVD-a su naveli kako su im u pomoć priskočili i mještani Sukošana. Uz njihovu pomoć spriječen je veći domino efekt, odnosno širenje požara na ostale brodove na vezu. 

Tijekom jutra provest će se policijski očevid nakon kojeg će biti poznato više informacija o uzroku požara i visini materijalne štete.

 

 

PRIKAŽI KOMENTARE (1)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA