Zadar

UZELI MU I ORUŽJE PA UTVRDILI PREKRŠAJ

Političari stali u obranu Pupića Bakrača: Policija je pokazala da nisu svi jednaki

Nakon privođenja zbog Facebook statusa usmjerenog protiv župana Božidara Longina, brojni su zadarski političari putem iste društvene mreže stali u obranu županijskog vijećnika Akcije Mladih Marka Pupića Bakrača.

Nakon privođenja zbog Facebook statusa usmjerenog protiv župana Božidara Longina, brojni su zadarski političari putem iste društvene mreže stali u obranu županijskog vijećnika Akcije mladih Marka Pupića Bakrača.

SDP-ov Jure Zubčić tako je podsjetio na svoj slučaj, ističući kako nisu svi zaštićeni na isti način.

- Policija kojoj je slogan sigurnost i povjerenje je u potpunosti relativizirala prijetnje te pokušala učiniti sve da od prijave odustanem. A jutros gledamo kako kako je hrpa policije došla kolegi vijećniku Marko Pupić-Bakrač u kuću zbog poruke na Facebooku. Iako se nikad ne bih koristio tim rječnikom i ne odobravam ga, ali želim da sutra i Marko i ja i svi ostali budu zaštićeni na isti način kad prijavimo prijetnje. Ali je policija, nažalost, instrumentalizirana i pokazuje po tko zna koji put da u ovoj državi nismo svi jednaki, poručio je Zubčić.

Suzana Jakovac (SDP) poručila je Pupiću Bakraču da se drži te da istina uvijek pobjeđuje, Petra Žitko (AM) upozorila je da "osobe koje ukazuje na korupciju i kriminal ovako završe", a Marjana Botić (AM) kako "zločinačka organizacija živi od ovakvih zloupotreba države".

U PU zadarskoj na ovakve primjedbe odgovaraju kako rade svoj posao. Osim kaznene prijave zbog prijetnje oni su protiv Pupića Bakrača podnijeli i prekršajnu prijavu jer oružje, koje legalno posjeduje, nije držao na propisan način.

PRIKAŽI KOMENTARE (6)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA