Zadar

RACIONALIZACIJA POSLOVANJA DRŽAVNE TVRTKE

Poluotok, selo kraj Relje: od jučer i Hrvatska pošta zatvorila poslovnicu u centru grada

Zbog pojave virusa COVID-19 poštanski uredi su privremeno promijenili radno vrijeme

Hrvatska pošta odlučila se na nepopularni potez zatvaranja pojedinih poštanskih ureda. Iako bi se očekivalo da bi veći broj otvorenih poslovnica značio manji pritisak korisnika na usluge i pojedine djelatnike, u HP-u imaju obrnutu logiku - prva obavijest govorila je da će se pojedine poslovnice zatvoriti zbog nemogućnosti organizacije rada uslijed ukidanja linija gradskog i međugradskog prijevoza, a posljednja govori o tome da su iste zatvorene zbog koronavirusa.

- Zbog pojave virusa COVID-19 poštanski uredi su privremeno promijenili radno vrijeme. Sve promjene radnih vremena poštanskih ureda ažuriramo prema promjenama koje stupe na snagu, naveli su u pošti i objavili popis zatvorenih ureda.

Poštanski ured na Relji radi od 8 do 17 sati, Mala pošta, pošta na Petrićima i u Šibenskoj ulici rade naizmjence po danima od 8 do 14/15 ili od 11 do 17 sati, dok su zatvoreni uredi u Intersparu (Ulica Bleiburških žrtava) i - poslovnica na Poluotoku! Žitelji gradskog središta tako će se morati pomiriti s činjenicom da polako postaju gradska periferija te će svoje poštanske poslove morati obavljati na Maloj pošti ili na Relji.

Inače, pred glavnim poštanskim uredom na Relji već se stvaraju kolone s čekačima, a veliki pritisak trebao bi biti već sutra ujutro, kada počinje podjela mirovina.

Osim dvaju zadarskih, zatvoreni su poštanski uredi u Ždrelcu, Neviđanima, Žmanu i Brbinju. Radno vrijeme svih poštanskih ureda u Zadarskoj županiji dostupno je na sljedećem linku.

PRIKAŽI KOMENTARE (21)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA