Zabava

OGLAS

SUPERNOVA CENTAR

Popusti koji dokazuju da trebamo dan za najdraži shopping

Ljubitelji prave shopping avanture već unaprijed znaju kada ih očekuju najbolji popusti u Supernova centru Zadar

Ljubitelji prave shopping avanture već unaprijed znaju kada ih očekuju najbolji popusti u Supernova centru Zadar. Još jedna Super subota je pred vratima te donosi brojne pogodnosti i akcijske cijene u više od 80 trgovina centra. Ovu subotu, 9. studenog, označite u svom kalendaru za najdraži shopping dan kada možete uštedjeti u shoppingu.

Tko čeka, taj i dočeka, a druga subota u mjesecu rezervirana je za najdraži shopping u Supernova centru Zadar. Prilika je to da na popustima nabavite novi par čizama ili da pronađete odgovarajuće proizvode za njegu lica i tijela za nadolazeće hladnije dane. Svratite u trgovinu L`Occitane koja je za vas ove Super subote pripremila odličnih 15% popusta na jedan, a 20% popusta na dva ulja za njegu lica i tijela. Osim njege za lice, u shopping centru vas očekuje i 20% na redovne i 10% na već snižene cijene u trgovini The Athlete`s Foot. Nova kolekcija za jesen i zimu snižena je za 20% u trgovini Tommy Hilfiger, a u trgovini CCC pronađite novi par obuće snižen za čak 10%.

Trgovine Supernova centra Zadar pripremile su i super popuste za one najmlađe jer vas u Cicibanu očekuje fantastičnih 30% na dio asortimana. Pripremite mališane za kišne dane na putu do vrtića ili škole uz super popust od 15% na proizvod po vašem izboru samo u trgovini Bubamara.

Ako ste već sad spremni za kupovinu poklona za nadolazeće blagdane, onda svakako svratite do trgovina Amas, Donat zlatarna, Argentum, Parfois, Oxette ili Swarovski gdje vas očekuju odlične akcije na asortimane brojnih modnih dodataka. Ako pak tražite idealan poklon, a u stisci ste s vremenom, onda je idealan izbor za vas Supernova poklon-kartica. S njom omogućavate najbolje shopping iskustvo u više od 500 trgovina u svim Supernova centrima diljem Hrvatske. Ne zaboravite i da najsretnije kupce uvijek može zaustaviti poznata Supernova shopping patrola koja dijeli čak po tri Supernova poklon-kartice u vrijednosti od 1.000 kuna.

Više informacija o posebnim ponudama i popustima koje vas očekuju ove Super subote, pronađite na stranicama Supernova centra ili na Facebook stranici centra.

Vidimo se u Supernova centru Zadar!

KOMENTARI ISKLJUČENI

DESKTOP VERZIJA