SELECT id FROM gallery_clicks WHERE datum = 1713909600 AND gallery_id = 8902File './rossmcdb/gallery_clicks.MYD' not found (Errcode: 30)INSERT INTO gallery_clicks ( `datum`, `gallery_id`, `value`, `stats` ) VALUES ( 1713909600, '8902', 1, 1 ) File './rossmcdb/gallery_clicks.MYD' not found (Errcode: 30) Portus Beach Club & Restaurant otvara sezonu novom ponudom - Vijest - 057info - Zadar

Zabava

PROMO

IDEALNO MJESTO ZA NEZABORAVNE DOŽIVLJAJE

Portus Beach Club & Restaurant otvara sezonu novom ponudom

Osim što pruža doista izniman ambijent, sezonu započinje i s novom gastro ponudom i delicijama mediteranske kuhinje u kojima gosti mogu uživati tik uz plažu.

Smješten na samoj plaži marine D-Marin Dalmacija, Portus Beach Club & Restaurant predstavlja idealno mjesto u kojem se posjetitelji u potpunosti mogu opustiti i uživati u raznovrsnim sadržajima. Koktel barovi, VIP Lounge i dva restorana zadovoljit će potrebe gostiju koji žele provesti dan u beach clubu, kao i one koji su Portus izabrali za večernji izlazak ili organizaciju posebnog privatnog događaja.

Osim što pruža doista izniman ambijent, sezonu započinje i s novom gastro ponudom i delicijama mediteranske kuhinje u kojima gosti mogu uživati tik uz plažu. Profinjene linije beach cluba naglašene su prevladavajućom bijelom bojom koja osvjetljava svaki kutak prostora, s naglascima plave boje mora, boje pijeska te narančaste boje zalaska sunca. Jastuci i dekoracije od prirodnih tkanina naglašavaju namještaj posebno dizajniran za Portus. Mnogi su zato Portus Beach Club odabrali za vjenčanje, koje je posebno romantično pred kraj dana kada gosti mogu uživati u prekrasnom zalasku sunca i nezaboravnom pogledu na otoke.

Jutro na plaži gosti mogu započeti doručkom, a za maksimalnu udobnost, beach club u ponudi ima ležaljke, ručnike i suncobrane ili luksuzne sjenice u moru uz koje dolaze šampanjac, sladoled, voda te hladni ručnici. Restoran u prizemlju na meniju ima raznovrstan izbor laganih jela za ručak, posebnu pažnju pridajući svježim, lokalnim namirnicama. Osvježenje je na dohvat ruke i u elegantnom baru na plaži koji nudi širok izbor osvježavajućih pića i koktela.

Za one koji traže aktivniji odmor, na raspolaganju je atraktivno igralište za odbojku na pijesku, na kojem se mogu odigrati i manji turniri. Za najmlađe posjetitelje namijenjeno je dječje igralište kojim dominira drvena konstrukcija u obliku broda koja će oduševiti djecu željnu zabave na otvorenome.

Portus Beach Club
Foto: PR foto

KOMENTARI ISKLJUČENI

DESKTOP VERZIJA