Zadar

SVE ZBOG GOLFA

Potjera u Zadru - presreli i napali mladića, a on ih odveo ravno do policije

Policijski službenici Odjela organiziranog kriminaliteta Službe kriminalističke policije dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom mladih Zadranina u dobi od 18 i 24 godine kojih se sumnjiči za iznudu na štetu 23-godišnjaka.

Iz PU zadarske stiže izvještaj o nevjerojatnom slučaju iznude koja je rezultirala potjerom u Zadru. Policijski službenici Odjela organiziranog kriminaliteta Službe kriminalističke policije dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom mladih Zadranina, u dobi od 18 i 24 godine, kojih se sumnjiči za iznudu na štetu 23-godišnjaka.

U popodnevnim satima 29. kolovoza na Putu Bokanjca oni su osobnim vozilom presreli i zaustavili 23-godišnjeg poznanika koji se kretao cestom u svom osobnim vozilu zadarskih registarskih oznaka. U namjeri naplate nepostojećeg duga, dvojac ga je tjelesno napao i lakše ozlijedio zadavši mu rukama i nogama više udaraca po tijelu. Od njega su zatražili da vozi ispred njih i odveze svoje vozilo kod 24-godišnjaka koji živi na predjelu Bokanjca, na što je 23-godišnjak zbog straha pristao. No u jednom je trenutku iskoristio priliku i pobjegao vozilom, a njih dvojica krenuli su u potjeru za njim koja je trajala sve do dolaska 23-godišnjaka do zgrade policije, gdje su se njih dvojica udaljili.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja oba osumnjičenika su dovedena pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske, a protiv njih je podnesena kaznena prijava zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela iznude. Kako neslužbeno doznajemo, sve se dogodilo zbog toga što se 24-godišnjaku, od ranije poznatom policiji, svidio automobil 23-godišnjaka, Golf III kojeg je htio za sebe.

PRIKAŽI KOMENTARE (8)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA