Sport

STIGAO NALAZ NA KORONAVIRUS

Potvrda iz kluba: otkazana večerašnja utakmica Zadra i Borca

Tu informaciju objavio je portal Sport023, ali u klubu još nisu potvrdili tu informaciju, te se i nakon objave teksta raspolaže tek informacijom kako se čeka nalaz današnjeg testiranja.

NOVO

Danas je jedan član Košarkaškog kluba Zadar testiran na COVID-19 i rezultat je pokazao da je pozitivan, potvrdili su iz KK Zadar.. Zbog zaštite osobnih podataka (GDPR) neće objaviti identitet osobe.

Cijela momčad ide u samoizolaciju a novi termini odgođenih utakmica naknadno će se objaviti.

RANIJE

Zbog pozitivnog nalaza jednoga igrača na koronavirus, odgođena je današnja utakmica ABA lige između Zadra i Borca. Tu informaciju objavio je portal Sport023, ali u klubu još nisu potvrdili tu informaciju, te se i nakon objave teksta raspolaže tek informacijom kako se čeka nalaz današnjeg testiranja.

Podsjetimo, trener Veljko Mršić od ranije je pozitivan na COVID-19, te je momčad večeras trebao voditi pomoćni trener Ivan Perinčić.

Dođe li do odgode utakmice, to bi značilo da će Zadar iz istog razloga morati propustiti utakmice protiv Alkara i Cibone koje su na rasporedu bile do kraja godine. Osim ovih utakmica, Zadar će još trebati nadoknaditi utakmice protiv Budućnosti i Cedevite Olimpije, za koje još nije određen novi termin.

 

PRIKAŽI KOMENTARE (2)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA