Zabava

KORONA JE NA VRIJEME POPUSTILA

Povoljna situacija: dm Millennium Jump i Noć punog miseca i ove godine na rivi?

Millenium jump zakazan je za 25. srpnja 2020., a Noć punog miseca ide u vikendu nakon Jumpa, od 30. srpnja do 1. kolovoza 2020. godine

Korona je naglo popustila, a čini se i dovoljno rano da prežive dvije zabavne manifestacije bez kojih su prošla ljeta u Zadru bila nezamisliva - dm Millennium jump i Noć punog miseca. Niti jedna od njih nije otkazana, a ako se nastavi povoljna situacija, čini se da niti neće.

- Pratimo situaciju i čekamo dodatne upute. Za sada mogu reći da vjerujem da će se one održati u obliku u kojem su najavljene, ali više ćemo znati kroz desetak dana, kaže začetnik manifestacija Neven Stojaković.

Millenium jump zakazan je za 25. srpnja 2020., a trebala bi mu prethoditi sedmodnevna promocija. Predviđeni su skokovi 3.000 skakača u dva reda te formiranje natpisa tijelima sudionika i snimanje istog iz helikoptera. Hoće li se neki od detalja promijeniti zbog epidemioloških uputa tek će se vidjeti.

Noć punog miseca ide u vikendu nakon Jumpa, od 30. srpnja do 1. kolovoza 2020. godine. Puni mjesec pada u ponedjeljak 3. kolovoza, no već se uobičajilo da je to višednevna manifestacija koja se smješta u dane vikenda. Tradicionalno se na njoj predstavlja sedamdesetak izlagača a od turista se prošlih godina nije moglo proći rivom.

 

PRIKAŽI KOMENTARE (3)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA