Zabava

BIVŠI GASTRO

Poznat datum otvorenja Opera kluba u Jazinama

Kako smo već u travnju ove godine već najavili, u prostoru bivše sale za vjenčanja "Gastro" u Zadru se otvara "Opera club", a danas je otkriven točan datum kada će to biti.

Kako smo u travnju ove godine već najavili, u prostoru bivše sale za vjenčanja "Gastro" u Zadru se otvara "Opera club", a danas je otkriven točan datum kada će to biti.

- Ponosni smo što vas napokon možemo pozvati na otvorenje Opera kluba u Zadru. Službeno otvorenje je u petak, 12. srpnja, i ne možemo vam opisati koliko se radujemo upoznati vas i zajedno se zabavljati u mjesecima koji slijede. Uložili smo puno rada i strasti u ovaj klub koji će biti vaše novo najdraže mjesto za ljetne noći, piše na njihovoj Facebook stranici.

Prema najavi zakupaca gradskog prostora u Jazinama, među kojima je i bivši gradonačelnik Hvara Pjerino Bebić, program i uređenje novog zadarskog kluba preslika je onog u Zagrebu.

Podsjetimo, predstavnici zagrebačke tvrtke "Nas 4" jedini su licitirali za gradski prostor na početku Obale kralja Tomislava. Na drugom natječaju oni su za površinu od 945,81 m2 ponudili mjesečni najam od 3,1 euro/m2.

PRIKAŽI KOMENTARE (1)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA