Zabava

U SRIJEDU KREĆE PRODAJA

Poznate cijene ulaznica za koncert Rite Ore

U srijedu od 12 sati kreće prodaja ulaznica za koncert Rite Ore u Zadru.

U srijedu od 12 sati kreće prodaja ulaznica za koncert Rite Ore u Zadru.

Iz Sportskog centra Višnjik, kao organizatora koncerta, tvrde kako je "ova senzacionalna vijest o koncertu svjetske megazvijezde Rite Ore u Zadru 30. kolovoza snažno odjeknula u Hrvatskoj, ali i šire."

Svi koji žele osigurati svoju ulaznicu za, kako su ga nazvali, jedan od najboljih koncerata u Hrvatskoj ove godine moći će je kupiti po early bird povoljnijim cijenama putem www.ticketshop.hr i na njihovim prodajnim mjestima diljem Hrvatske. Ulaznice će biti moguće kupiti i na blagajni Sportskog centra Višnjik od 8. srpnja, ponedjeljak - petak od 14 do 20h.

Broj early bird ulaznica je ograničen, a one iznose 220 kuna te za FAN PIT 270 kuna, dok je cijena VIP ulaznica fiksna i iznosi 450 kuna. U Zadru će, osim u SC Višnjik, ulaznice biti moguće kupiti na prodajnim mjestima Ticketshopa - TISAKmedia Supernova, TISAK Kalelarga I, Elizabete Kotromanić 2 i COMBO Music shop, Vladka Mačeka 3.

Organizatori poručuju kako vlada veliki interes za ulaznicama te kako im od objave potvrde održavanja koncerta stalno stižu upiti kako i gdje kupiti karte.

- Svim fanovima i onima koji žele uživo poslušati jednu od najvećih pop zvijezda i zaplesati na hitove poput Let You Love Me, Your Song, Anywhere i brojne druge preporučamo da čim prije osiguraju svoju ulaznicu i to po povoljnijim cijenama, kažu iz Sportskog centra Višnjik.

Koncert u Zadru održava se u sklopu turneje povodom promocije novog albuma Phoenix. Britanska pop pjevačica na je ovoj turneji već nastupila u brojnim metropolama diljem Europe, a u gradovima poput Londona, Pariza, Milana, Osla i drugih tražila se karta više, ističe se u priopćenju za javnost.

Organizator koncerta je SC Višnjik, suorganizator Turistička zajednica Grada Zadra, a pokrovitelj Grad Zadar.

PRIKAŽI KOMENTARE (11)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA