SELECT id FROM gallery_clicks WHERE datum = 1711580400 AND gallery_id = 8865File './rossmcdb/gallery_clicks.MYD' not found (Errcode: 30)INSERT INTO gallery_clicks ( `datum`, `gallery_id`, `value`, `stats` ) VALUES ( 1711580400, '8865', 1, 1 ) File './rossmcdb/gallery_clicks.MYD' not found (Errcode: 30) Poznati Iverpan kupio zgradu Dinosa koji seli u Bibinje a novi prostor traži Diadora TV - Vijest - 057info - Zadar

Biznis

FOTO: BUJA POSLOVNA ZONA LONIĆI

Poznati Iverpan kupio zgradu Dinosa koji seli u Bibinje a novi prostor traži Diadora TV

Poslovna zona Lonići je u intenzivnoj fazi izgradnje i popunjenosti- U dogledno vrijeme ići ćemo u izgradnju Poslovne zone Lonići 2 koja se naslanja na zonu Lonići 1 za koju imamo lokacijsku dozvolu.

Poslovna zona Lonići je u intenzivnoj fazi izgradnje i popunjenosti- U dogledno vrijeme ići ćemo u izgradnju Poslovne zone Lonići 2 koja se naslanja na zonu Lonići 1 za koju imamo lokacijsku dozvolu. Trenutno u poslovnoj zoni radi oko 150 djelatnika, pohvalio se za Dan općine Bibinje, načelnik Bruno Bugarija.

U poslovnoj zoni koja graniči s Gradom Zadrom otvoreni su ili se grade pogoni sedam tvrtki među kojima je najveća i na vrhu zone svoje je zdanje podigla EZ inženjering.
Teren od Općine Bibinje nedavno je kupila i zadarska tvrtka Dinos. Oni su svoju zgradu u Gaženici prodali tvrtki Iverpan koja skoro 30 godina proizvodi materijala za izradu namještaja. Nakon što su prije nekoliko godina otvorili svoj pogon u zagrebačkom prstanu, Iverpan se širi na Dalmaciju i to baš u Zadru gdje bi mogli ugroziti poslovanje jedne domaće tvrtke.

Ta poslovna transkacija stvorila je probleme i zadarskoj televizijskoj kući Diadora koja iz zgrade Dinos mora iseliti do 1. srpnja. Da su u potrazi za novim prostorom potvrdila je za naš portal direktorica Slavica Vulin.

Buja bibinjska poslovna zona Lonići
Foto: 057info
PRIKAŽI KOMENTARE (1)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA