Zadar

SUTRA DVOSTRUKA SVEČANOST U GAŽENICI

Predsjednica dolazi na otvaranje Terminala u Gaženici

Odmah nakon otvaranja terminal će ugostiti prvi javni događaj - svečanu sjednicu Županijske skupštine

Sutra u 10.30 sati svečano će se otvoriti zgrada putničkog terminala Nove luke Zadar u Gaženici, javljaju iz Lučke uprave Zadar. Svečanom događaju nazočit će hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović,. a uzvanicima će se obratiti i izvršni direktor Global Ports Holding Stephen Xuereb, ravnatelj Lučke uprave Zadar Robert Škifić te župan Zadarske županije i predsjednik Upravnog vijeća Lučke uprave Zadar Božidar Longin. Svečani događaj će se održati na ulazu u zgradu putničkog terminala.

Odmah nakon otvaranja terminal će ugostiti prvi javni događaj - svečanu sjednicu Županijske skupštine, na kojoj će se dodijeliti nagrada za životno djelo, godišnje nagrade, kao i naslovi počasnog građana četvorici zadarskih nogometaša koji su osvojili srebro na Svjetsklom prvenstvu - Luki Modriću, Šimi Vrsaljku, Danielu Subašiću i Dominiku Livakoviću. agrada Zadarske županije za životno djelo dodjeljuje se prof. dr. sc. Vladimiru Skračiću i postumno, mons. dr. sc. Pavlu Keri. Hrvatska predsjednica sudjelovat će i na ovom događaju.

Kao kuriozitet navedimo da na otvaranju terminala u luci neće biti niti jednog cruisera. Testni dolazak Coste Venezije propao je zbog lošeg vremena, a velika Aida dolazi tek u petak, s 2.000 putnika.

PRIKAŽI KOMENTARE (18)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA