Zadar

TRAJAT ĆE PET DANA

Preko 140 izlagača potvrdilo dolazak na Biograd Boat Show

Još je mjesec dana do otvaranja 22. Biograd Boat Showa!

Još je mjesec dana do otvaranja 22. Biograd Boat Showa!

Međunarodni nautički sajam, u organizaciji i domaćinstvu Ilirije d.d., turističke kompanije iz Biograda na Moru, svoje ovogodišnje izdanje prilagodit će novim oklonostima. Kako bi se poštivale epidemiološke mjere održavanja distance najveći sajam plovila u Srednjoj Europi odražat će se jedan dan duže odnosno sveukupno pet dana i to u razdoblju od 21. do 25. listopada u Marini Kornati, Biograd na Moru.

S obzirom da je sajam na otvorenom i na moru, svježi zrak i otvoreni prostori omogućuju sigurnije okruženje, a Ilirija je dobila punu podršku Civilnog stožera Zadarske županije i nastavlja planiranje događaja sukladno propisanim mjerama kako bi se osigurala sigurnost izlagača i posjetitelja. Kako bi zadovoljili međunarodne i nacionalne zdravstvene i sigurnosne kriterije Ilirija d.d. vrlo pažljivo prati trenutno stanje i priprema se za uvođenje mjera namijenjenih javnoj sigurnosti odnosno sigurnosti izlagača i posjetitelja. Kao zlatni član IFBSO-a, Međunarodne federacije organizatora izložbe plovila, Ilirija d.d. surađuje sa svojim kolegama na donošenju novih sigurnosnih mjera i standarda sigurnosti u organizaciji sajma.

Dosad je više od 140 izlagača prijavilo svoje sudjelovanje na ovogodišnjem sajmu. Ova činjenica pokazuje otpornost nautičke industrije i ulijeva optimizam u ovim izazovnim poslovnim vremenima. Što smo bliže otvaranju očekujemo da će se mnogobrojne prijave tek potvrditi, ističu organizatori.

Tri najveća izlagača su prijavila izlaganje s ukupno 28 plovila prosječne duljine veće od 11 metara. Do sada najveće prijavljeno plovilo koje će biti izloženo je Elling E6, dužine 20 metara.

Biograd Boat Show u prethodnu dvadeset i jednu godinu isprofilirao se kao vrhunska nautička manifestacija, najveći sajam plovila u Srednjoj Europi i nezaobilazno nautičko središte, a u nacionalnim okvirima uz potporu Ministarstva turizma, Hrvatske gospodarske komore i nautičke industrije sajam se promovira i kao kongres nautičke industrije i turizma u Hrvatskoj gdje se na jednom mjestu okupljaju svi njegovi ključni segmenti. Svijesni uloge i značaja Biograd Boat Show-a za nautičkoj industriju i turizm sajam će u mjesecu listopadu pokazati njihove novitete te zasigurno ubrzati i olakšati B2B umrežavanje za pripremu poslovne godine 2021.

Kroz videozapise donosimo dobre uspomene sa biogradskog sajma u 2019. godini:


View on YouTube


View on YouTube


View on YouTube

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA