Zadar

POSLIJEPODNEVNI SLUŽBENI POSJET ZADRU I ŽUPANIJI

Premijer Plenković na Baštici i u Gaženici, a predsjednik HDZ-a sa zadarskim Predsjedništvom

Predsjednik Vlade Andrej Plenković sutra će, nakon obilaska Šibensko-kninske županije, biti u službenoj posjeti Zadarskoj županiji.

Predsjednik Vlade Andrej Plenković sutra će, nakon obilaska Šibensko-kninske županije, biti u službenoj posjeti Zadarskoj županiji.

U poslijepodnevnim satima predsjednik Vlade obići će novi sustav navodnjavanja u Baštici, a nakon toga donosi "darove" u Gaženici. Veliki putnički terminal izabran je za mjesto dodjele ugovora za drugu fazu ribarske luke u Gaženici koju će Plenković upoznati, te ugovore o financiranju Centra školjarstva i još za neke otočne općine.

Potom premijer preuzima ulogu predsjednika HDZ-a koji će se sastati s Predsjedništvom te stranke kako bi se usuglasili oko kandidata za lokalne izbore. Satnica se još ne zna.

I javnosti još neće čuti, kao što nije nikada do sada da je predsjednik HDZ-a umjesto stranačkih tijela odlučivao na licu mjesta tko su kandidati za gradonačelnika Zadra i zadarskog župana. Nesumnjivo da će njihova imena biti "na tapetu" sastanka Plenkovića s potpredsjednicima i Božidarom Kalmetom, predsjednikom ŽO HDZ-a te Predsjedništvom GO HDZ-a na čelu sa Šimom Erlićem.

PRIKAŽI KOMENTARE (3)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA