Zadar

MLADI LOPOV

Prijavljen 19-godišnji kradljivac dvije freze i janjadi

Policijski službenici Druge policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad hrvatskim državljaninom u dobi od 19 godina, kojeg se sumnjiči za imovinska kaznena djela, odnosno tri teške krađe i krađu.

Policijski službenici Druge policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakom iz okolice Zadra, kojeg se sumnjiči za imovinska kaznena djela, odnosno tri teške krađe i krađu.

Naime, 19-godišnjaka se sumnjiči da je sredinom siječnja u Zemuniku Donjem provalio u gospodarski objekt 62-godišnjeg vlasnika, odakle je otuđio motokultivator vrijednosti oko 10 tisuća kuna. Motokultivator je prekjučer pronađen na području Biograda te će biti vraćen vlasniku.

Također ga se sumnjiči da je sredinom lipnja prošle godine u Zemuniku Donjem provalio u vrtnu kućicu 59-godišnje vlasnice te otuđio motokultivator, vrijednosti oko sedam tisuća kuna. 

Nadalje, sumnjiči ga se da je krajem travnja prošle godine u Škabrnji provalio u štalu 72-godišnjeg vlasnika te otuđio četiri janjeta, a isto tako da je potom krajem lipnja mjeseca prošle godine na navedenoj lokaciji otuđio tri janjeta istog vlasnika.

Protiv 19-godišnjaka se nadležnom državnom odvjetništvu podnose kaznene prijave zbog teških krađa i krađe.

 

PRIKAŽI KOMENTARE (3)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA