Zadar

PRIJE OBJAVE NATJEČAJA

Priprema za rušenje Zaraznog i gradnje dnevnih bolnica

Nakon što su održali obaveznu konferenciju, iz zadarske bolnice pozvali su na savjetovanje zainteresirane građevinske tvrtke prije objave natječaja za projekt, radno nazvan dnevna bolnica za koji su dobili 50 milijuna kuna.

ZADAR - Nakon što su održali obaveznu konferenciju (koja je dio promidžbe koja je  s agancijom ugovorena kao konzultanstka usluga od 131 tisuću kuna), iz zadarske bolnice pozvali su na savjetovanje zainteresirane građevinske tvrtke prije objave natječaja za projekt, radno nazvan dnevna bolnica, za koji su dobili 50 milijuna kuna.

Većinu tog novca trebaju utrošiti na izgradnju i opremanje dnevnih bolnica odjela za pulmologiju, onkologiju, infektologiju i dermatologiju te adaptaciju i opremanje dnevne bolnice Službe za kirurgiju.

Za taj kapitalni zahvat potencijalnim izvođačima radova na raspolaganju je sva dokumentacija, projekti i troškovnici. No, da bi se počela graditi nova zgrada dnevnih bolnica, na koju će se spojiti most s Poliklinikom, natječaj će obuhvatiti i rušenje postojeće, stare zgrade, u kojoj je Zarazni odjel.

PRIKAŽI KOMENTARE (1)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA