Zadar

NAŠLI I TVAR NEPOZNATOG SASTAVA

Pritvoren 53-godišnjak iz okolice Zadra: držao kokain, heroin, sjemenke marihuane...

Kod sebe je držao 28,8 grama kokaina, 240 sjemenki droge marihuane, 53 grama heroina te 31,6 grama neutvrđene tvari nepoznatog kemijskog sastava koja služi za miješanje sa heroinom

Općinsko državno odvjetništvo u Zadru je 28. lipnja 2020. ispitalo privedenog hrvatskog državljanina (1967.) zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela protiv zdravlja ljudi neovlaštenom proizvodnjom i prometom drogama.

Postoji osnovana sumnja da je 53-godišnjak 26. lipnja 2020. u jednom mjestu pored Zadra, u cilju da se nepripadno materijalno okoristi prodajom droge na ilegalnom narko tržištu, držao kod sebe 28,8 grama kokaina, 240 sjemenki droge marihuane, 53 grama heroina te 31,6 grama neutvrđene tvari nepoznatog kemijskog sastava koja služi za miješanje sa heroinom radi povećanja mase, a te se droge nalaze na Popisu droga, psihotropnih tvari i biljaka iz kojih se može dobiti droga te tvari koje se mogu uporabiti za izradu droga.

Sucu istrage predloženo je da se osumnjičeniku odredi istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela, što je sudac istrage prihvatio i osumnjičeniku odredio istražni zatvor.

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA