Zadar

U BLIZINI ŠKOLE TEŠKO OZLIJEĐEN 37-GODIŠNJAK

Privedeni mladi Zadrani koji se dovode u vezu s napadom na Bilom brigu

U policijskim prostorijama nalaze se dvojica mladih Zadranina koji se dovode u vezu sa sinoćnjim napadom u neposrednoj blizini osnovne škole na Bilom brigu.

NOVO U policijskim prostorijama nalaze se dvojica mladih Zadranina koji se dovode u vezu sa sinoćnjim napadom u neposrednoj blizini osnovne škole na Bilom brigu. 

- U tijeku je kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakom i 20-godišnjakom, rekla nam je glasnogovornica PU zadarske Ivana Grbin dodajući kako će sve okolnosti događaja, među kojima i motivi napada, biti poznate nakon dovršetka krim istrage. 

RANIJE Sinoć oko 22:20 sati policija je zaprimila dojavu kako je jedna osoba ozlijeđena na Trgu Damira Tomljanovića Gavrana na Bilom brigu.

Policijski službenici, koji su u blizini osiguravali utakmicu, ubrzo su stigli na mjesto događaja i tamo zatekli 37-godišnjaka. On je sam prijavio događaj te izjavio kako ga je oko 22 sata fizičko napalo više muških osoba. Pregledan je u Općoj bolnici Zadar, gdje su mu konstatirane teške tjelesne ozljede, javljaju iz PU zadarske.

Kako doznajemo, 37-godišnjak je zadobio prijelom ručnog zgloba. U tijeku je kriminalističko istraživanje u svezi kaznenog djela teških tjelesnih ozljeda.

PRIKAŽI KOMENTARE (9)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA