SELECT id FROM gallery_clicks WHERE datum = 1713391200 AND gallery_id = 9031File './rossmcdb/gallery_clicks.MYD' not found (Errcode: 30)INSERT INTO gallery_clicks ( `datum`, `gallery_id`, `value`, `stats` ) VALUES ( 1713391200, '9031', 1, 1 ) File './rossmcdb/gallery_clicks.MYD' not found (Errcode: 30) Probijen rok za radove u ulici kod Elektre, ali će građani dobiti sigurnu elektro vezu - Vijest - 057info - Zadar

Zadar

FOTO: STANJE NA GRADILIŠTU PROMETNE ULICE

Probijen rok za radove u ulici kod Elektre, ali će građani dobiti sigurnu elektro vezu

Zadarska Elektra iskoristila je priliku da izmjeni visokonaponske kablove koji su trebali za semaforizaciju Ulice Nikole Šubića Zrinskog.

ZADAR- Zadarska Elektra iskoristila je priliku da izmijeni visokonaponske kablove koji su trebali za semaforizaciju Ulice Nikole Šubića Zrinskog. Iz Hrvatskih cesta su baš u tim kablovima našli opravdanje za kašnjenje završetka radova na rekonstrukciji i opremanju te ceste koje i dalje nije završeno.

I HEP kao investitor zamjene kablova ima opravdanje za kašnjenje radova koji su, prema informaciji iz Odjela za komunalne poslove, trebali završiti 15. lipnja. Iz istog Odjela tražili su od investitora i izvođača da utišaju, odnosno prekinu radove dok se pisala državna matura u zgradi gimnazije koja se nalazi iznad bedemu uz Ulicu Dmitra Zvonimira. Primjetili su i stanari Žute kuće da se danima ništa ne radi. A onda su na teren stigli zaštitari pa je Konzervatorski odjel dao posebne uvjete za završnu obradu. Radi se o zoni zaštite.

- Naši uvjeti nikada ne utječaju na dinamiku završetka radova jer su to dokumenti koji se daju na vrijeme, tvrdi pročelnik Igor Miletić.

Jučer smo snimili stanje na terenu - odnosno širokom nogostupu sa zelenom površinom - jedinstvenom u Gradu. Na žalost suprotni nogostup te "zaštićene" ulice odavno je pretvoren u parkiralište uz dio bedema koji su prije dvije godine uvršteni na listu UNESCO-a. Ulicom od Kolovara do Foše hodočaste turisti, a to što se i dalje radi smeta daleko više domaćima.

- Neka se strpe još par dana. Radovi će se završiti do kraja tjedna, a dobili smo sigurnu elektro vezu, poručili su iz Elektre koja ima svoje upravno sjedište u toj ulici. Radove izvodi tvrtka Konektor iz Sukošana.

Nakon građevinskih radova, Nasadi bi trebali obnoviti zelenu površinu koja je proteklih mjesec dana pretvorena u ledinu. Naravno o trošku investitora.

Radovi kod Elektre privode se kraju
Foto:
PRIKAŽI KOMENTARE (8)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA