Biznis

STEČAJNI POSTUPAK

Prodana radionica Zadarkomerca, nema interesa za Bravar

Pašnjak površine 50.000 m2, smješten u Zatonu Obrovačkom - poslovna zona Bravar, mogao se na prethodbnoj dražbi kupiti za svega 1,69 milijuna kuna

Nekadašnja radionica Zadarkomerca iznad Jadranske magistrale, površine 1.759 m2, prodana je u stečajnom postupku za 3.099.546 kuna, izvijestila je stečajna upraviteljica Marica Nekić. Ona je stečajni postupak preuzela nakon smjene Blaža Savića, koji je stečajni postupak vodio od 2000. godine. U međuvremenu je sud imenovao dvojicu novih upravitelja, Antu Vukašinu i Željka Vrkića, koji su otkazali angažman zbog povezanosti s nekadašnjom firmom i njezinim vlasnikom Antom Jurjevićem.

Nekić je dužnost preuzela u kolovozu kako bi prodajom preostale imovine namirila vjerovnike. Dok je najvrjednija autopraonica, procijenjena na 5,8 milijuna kuna, u prosincu prodana za nešto više od tri milijuna kuna, još uvijek nema interesa za zemljište na Bravaru kod Obrovca. Pašnjak površine 50.000 m2, smješten u Zatonu Obrovačkom - poslovna zona Bravar, mogao se na prethodbnoj dražbi kupiti za svega 1,69 milijuna kuna ili 33,8 kuna po kvadratu, ali interesanata nije bilo. Predviđena namjena zemljišta je proizvodne i uslužne djelatnosti.

 

PRIKAŽI KOMENTARE (1)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA