Zadar

FOTO: PRIJEM U SLUŽBU

PU zadarskoj pridružilo se 38 mladih policajaca i policajki

Od ponedjeljka se Policijskoj upravi zadarskoj pridružilo 38 novih policijskih službenica i službenika.

Od ponedjeljka se Policijskoj upravi zadarskoj pridružilo 38 novih policijskih službenica i službenika.

Mlade policajke i policajci uspješno su prošli testiranje kandidata/kandidatkinja prijavljenih na natječaj, a potom i Program za srednjoškolsko obrazovanje odraslih za zanimanje policajac/policajka za 2020./2021. godinu.

Polaznici su u ovu Policijsku upravu primljeni u svojstvu vježbenika te im je jučer uručeno rješenje o prijemu u policiju u svojstvu vježbenika/ca.

Raspoređeni su na poslove granične, temeljne i prometne policije, gdje će nakon školovanja nastavljati stjecati znanja i vještine. 

Načelnik Policijske uprave Anton Dražina, voditelji Službi i načelnici Policijskih postaja srdačno su dočekali mlade kolegice i kolege, zaželjeli im dobrodošlicu i čestitali na uspješno završenom školovanju. Nakon podizanja zastave i postroja u sjedištu uprave, obratio im se načelnik Anton Dražina. 

- Policija kao služba i policajac kao pojedinac garancija su sigurnosti građanima, stoga moraju svima biti na usluzi, dostojanstveno predstavljati službu u odori i bez nje te poštivati i provoditi zakone i propise, istaknuo je načelnik.

Također je ukazao da je u budućem radu neophodna suradnja policijskih službenika s radnim kolegama kao i s neposrednim rukovoditeljima, kako bi u zajedničkoj koordinacija pravovremeno i uspješno odgovorili na sve izazove na dobrobit naših građana.

- Ostanite ustrajni i dostojanstveni u obavljanju svog posla te budite uzor generacijama koje dolaze, zaključio je Dražina.

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA