Zadar

KRIM ISTRAGA PU ZADARSKE

Pucanj u nogu policiju doveo do plantaže marihuane

Policijski službenici Prve policijske postaje Zadar i Odjela općeg kriminaliteta dovršili su kriminalističko istraživanje nad 58-godišnjakom s područja Dugog otoka, kojeg se sumnjiči za dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.

Policijski službenici Prve policijske postaje Zadar i Odjela općeg kriminaliteta dovršili su kriminalističko istraživanje nad 58-godišnjakom s područja Dugog otoka, kojeg se sumnjiči za više kaznenih djela - dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom i neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.

Policija je utvrdila da je on 9. prosinca 2018. godine na širem zadarskom području iz ilegalnog malokalibarskog oružja (puške za lov) ozlijedio tada 30-godišnjaka, s kojim je inače u prijateljskim odnosima. Još nije poznato što je prethodilo hicu kojim je muškarac zadobio lakše tjelesne ozljede noge.

U sklopu istrage ovog događaja policija je došla do novog otkrića - kod 58-godišnjaka je pronađeno 5 sušenih stabljika droge marihuana visine od 68-96 cm, grumen od 28 grama marihuane, 15 komada zasađenih stabljika marihuane visine od 5-25 cm, te pištolj cal. 7,65 mm sa 31 kom pripadajućeg streljiva, kojeg ilegalno posjeduje.

Protiv 58-godišnjaka državnom se odvjetništvu podnose kaznene prijave zbog dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, te zbog neovlaštene proizvodnje i prometa.

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA