Zadar

DOBRE VIJESTI NAKON TRAGEDIJE NA MAZIJAMA

Putnica otpuštena iz zadarske bolnice na kućnu njegu

Putnica (77), koja se nalazila na stražnjem sjedalu automobila Hyundai Accent kada je sletjelo s ceste u stablo, otpuštena je iz Opće bolnice Zadar na kućnu njegu.
Iz Opće bolnice Zadar na kućnu njegu otpuštena je 77-godišnjakinja, koja se nalazila na stražnjem sjedalu automobila Hyundai Accent kada je sletjelo s ceste u stablo.

U tom stravičnom sudaru na predjelu Mazija jučer oko 9 sati na licu mjesta smrtno su stradali vozač i suvozačica, inače bračni par, dok je 77-godišnjakinja zbog zadobivenih teških tjelesnih ozljeda vozilom hitne pomoći prevezena u zadarsku bolnicu. Nakon medicinske obrade nije bilo potrebe za njezinim zadržavanjem.

Podsjetimo, po završetku očevida županijski državni odvjetnik naložio je da se vozilo preveze u krug PU Zadarske, te da se tijela preminulih prevezu u Opću bolnicu Zadar radi obavljanja obdukcija te izuzimanje tjelesnih tekućina radi provođenja toksikološkog vještačenja.

Prema dosad utvrđenom, prometna nesreća dogodila se kad je vozač (1942.), iz za sada neutvrđenih razloga, skrenuo na suprotnu stranu kolnika te udario u stablo pored kolnika.

 

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA