Zadar

UPOZORENJE ČITATELJA

Raskrižje na Bulevaru - nova crna prometna točka?

Ne prođe deset dana, a da se na ovom križanju ne dogodi sudar, poručio nam je čitatelj uz fotografije prometne nesreće na raskrižju Ulica Ante Starčevića, hrvoja Ćustića i Petra Skoke.

Ne prođe deset dana, a da se na ovom križanju ne dogodi sudar, javlja nam čitatelj uz fotografije prometne nesreće na raskrižju Ulica Ante Starčevića, Hrvoja Ćustića i Petra Skoke. 

- U 99% slučajeva je zbog toga što vozači koji idu iz pravca Ulica Hrvoja Ćustića, a skreću lijevo na Bulevar, misle da je crveno onima koji idu ravno iz Ulice Petra Skoka. A misle to zato što je većina semaforiziranih križanja, osim ovoga, tako napravljena. Uz to, Ulica Petra Skoka je u dolini pa se vozila i ne vide dok ne dođu na samo križanje. Ako ovo nije "crna točka", ne znam što je. Od kad je Bulevar pušten u promet ovo je otprilike 6, 7 sudar, koliko sam ja vidio, rekao nam je čitatelj, a njegove su nam navode potvrdili i drugi sugrađani. 

Fotografije su nastale u subotu, 16. lipnja, a u dežurstvo PU zadarske su nam potvrdili navedene okolnosti prometne nesreće koja je završila s materijalnom štetom. No policija tu ne vidi problem, već navodi kako je u razdoblju od 29. travnja do 19. lipnja Postaja prometne policije Zadar na ovoj dionici evidentirala jednu prometnu nesreću s materijalnom štetom, nastalu kao posljedica oduzimanja prednosti prolaza.

PRIKAŽI KOMENTARE (14)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA