Zadar

CIRKUS U ZADARSKOJ HITNOJ

Ravnatelj Orlović: Odluka o povratku Erstića na posao je nezakonita!

Nastavlja se cirkus u Zavodu za hitnu medicinu Zadarske županije.

Nastavlja se cirkus u Zavodu za hitnu medicinu Zadarske županije. Nakon objave članka o povratku Mirka Erstića na posao, zaprimili smo zahtjev za demantijem teksta, odnosno izjave predsjednika Upravnog vijeća Stipe Bjeliša koji nam je rekao kako su na prijedlog ravnatelja na posljednjoj sjednici jednoglasno donijeli ovu odluku koja još nije potpisana.

No ravnatelj zadarske Hitne dr. Predrag Orlović, koji nam se prošli tjedan nije odazvao na poziv, ističe kako je riječ o lažima.

- Iznesena tvrdnja nije točna budući da je ravnatelj Upravnom vijeću prije sjednice dostavio očitovanje u kojem obrazlaže prestanak radnog odnosa Mirka Erstića te ističe razloge zbog kojih Zavod ne može udovoljiti zahtjevu istog za povratkom na rad. Nakon održane sjednice na kojoj je donesena sporna odluka, ravnatelj je članovima Upravnog vijeća i osnivaču Zavoda; Zadarskoj županiji uputio prigovor na odluku UV-a na okolnost da je odluka nezakonita, ističe Orlović koji u lipnju Erstiću nije ukazao povjerenje za novi mandat na mjestu njegovog zamjenika. 

Tko laže, a tko govori istinu?, pitali smo nadležne u Zadarskoj županiji koji bi kao osnivači trebali stati na kraj zavrzlamama u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

PRIKAŽI KOMENTARE (4)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA