Hrvatska i svijet

MINISTAR ZDRAVSTVA VILI BEROŠ

Rekord od 96 zaraženih: Ne znamo u kojoj smo fazi utakmice

Ukupan broj zaraženih koronavirusom u Hrvatskoj popeo na 963, što znači da je brojka u posljednja 24 sata narasla za 96 bolesnika

Ukupan broj zaraženih koronavirusom u Hrvatskoj popeo na 963, što znači da je brojka u posljednja 24 sata narasla za 96 bolesnika. Najviša je to brojka novozaraženih u jednom danu dosad.

- Broj preminulih osoba i dalje je šest, na respiratoru su 24 osobe, a 73 osoba je ozdravilo, izvijestio je ministar Beroš na presici Nacionalnog stožera civilne zaštite.

Dosad je ukupno testirano 7680 osoba, samo u posljednja 24 sata njih 665.

- Obratit ću vam se sportskim rječnikom. Ne znamo u kojoj smo fazi utakmice. Ako bude potrebno, igrat ćemo produžetke. Ne smijemo se opustiti, ostanite u svojim kućanstvima. Ako zanemarimo upute i zaboravimo na mjere, nećemo pobijediti u ovoj borbi, naglasio je ministar zdravstva nakon objave najnovijih podataka.

- Imamo pošast koja hara svijetom, ogroman broj oboljelih. Ne možemo razmišljati o popuštanju mjera. Kada budemo imali pad više dana zaredom, pet dana, onda možemo razmišljati o popuštanju mjera, naglasio je Capak, naglasivši kako sad nije vrijeme za putovanja.

PRIKAŽI KOMENTARE (5)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA