Zadar

TVRTKE KOJE SU ISKLJUČENE ZBOG SUKOBA INTERESA

Revizija Štokov isključena iz natječaja LUZ-a za revizora zbog obiteljskih veza

Lučka uprava Zadar objavila je natječaj za za reviziju financijskih izvještaja kojim se traži ovlašteni ured koji će napraviti revizorski izvještaj za 2018. godinu.

Lučka uprava Zadar objavila je natječaj za reviziju financijskih izvještaja kojim se traži ovlašteni ured koji će napraviti revizorski izvještaj za 2018. godinu. Kada se izabere najpovoljnija ponuda na procjenu vrijednosti od 150 tisuća kuna (naručitelj plaća PDV) revizorski posao mora biti završen do 20. lipnja. Tako se navodi u uvjetima natječaja koji po zakonskim odredbama mora isključiti tvrtke povezane s naručiteljem, odnosno Lučkom upravom Zadar (LUZ). 

U oči upada kako je iz natječaja za ravizora, isključena Revizija Štokov. Osnivačica i direktorica je sestra predsjednika Upravnog vijeća Božidara Londina, doznali smo u Lučkoj upravi. Druga je Magnolia kojoj je osnivač sin predsjednika Upravnog vijeća.
Od ostalim isključenim tvrtkama najviše je nautičkih i povezane su s ravnateljem LUZ-a Robertom Škifićem te dva odvjetnička ureda koja su u obitelji pomoćnice ravnatelja, pravnice Jelene Bakočević. Med Slam je također nova tvrtka uvrštena  u aktualnu javnu nabavu LUZ-a. 

Ovo je popis tih tvrtki iz natječaja za revizorsku uslugu:

CROSI d.o.o. Rava,Mala Rava 1, 23283 Rava,
ASTA YACHTING d.o.o. Zadar, Put Murata 1,
SAS VEKTOR d.d. Poličnik, Poslovna zona Grabi,
SB ANDIS d.o.o. Zadar, Put Murata 1
MAGNOLIA d.o.o., ZADAR, Crno bb
ODVJETNIČKI URED Smiljan Bakočević, Mihe Klaića 9,
ODVJETNIČKI URED Josipa Bakočević, Mihe Klaića 9 REVIZIJA ŠTOKOV d.o.o., Polačišće 2/II,
MED SLAM j.d.o.o., Frana Supila 18

 

PRIKAŽI KOMENTARE (5)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA