Sport

ŠKSV ARNO

Ria Longin osvojila tri zlata na državnom prvenstvu u skokovima

Ria je potvrdila dominaciju u svojoj kategoriji i sada prelazi u višu kategoriju i nadamo se istim ili još boljim rezultatima.

Športski klub skokova u vodu Arno sudjelovao je na prvenstvu Hrvatske za kadete i juniore u Rijeci s tri natjecatelja koji su osvojili devet medalja. Ria Longin stigla je do tri zlata (1m, 3m i toranj) i srebro u sinkro na 3m, Maria Magaš osvojila je dva srebra (toranj i sinkro na 3m) i dvije bronce (1m i 3m) a Aryan Beri osvojio je srebro sinkro na 3m, javlja Sport023.

Ria je potvrdila dominaciju u svojoj kategoriji i sada prelazi u višu kategoriju i nadamo se istim ili još boljim rezultatima. Maria nije uspjela ostvariti normu iako je bila blizu. S tornja je zaostala samo za bod od Rie a kako u istoj kategoriji ostaje i iduću godinu nadaju se u klubu još sjajnijim medaljama.

Aryan je svoju rolu završio u kadetima te prelazi u kategoriju mlađih juniora u kojoj ima jako dobrih natjecatelja te mu neće biti lak posao i osvajanje medalja ali nadaju se još ozbiljnijem radu i ostvarenju njegovih ciljeva.

Sve ove medalje posvećene su Ginu Longinu, koji je dan prije odlaska na natjecanje slomio nožni prst koji ga je spriječio da se domogne medalje koju je sigurno zaslužio. I on ostaje u istoj kategoriji i sljedeće godine te se nadamo dobrim rezultatima. Svi u klubu imaju odmor do početka škole u rujnu.

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA