Zabava

VELIKA FOTOGALERIJA I VIDEO S VIŠNJIKA

Rita Ora pred 5 i pol tisuća posjetitelja: "Ovo mi je jedan od najboljih nastupa ovog ljeta"

"Ovo mi je jedan od najboljih nastupa ovog ljeta", poručila je britanska pop pjevačica Rita Ora publici na Višnjiku.

"Ovo mi je jedan od najboljih nastupa ovog ljeta", poručila je britanska pop pjevačica Rita Ora publici na Višnjiku.

Brojka posjetitelja, o kojoj je puno raspravljalo ovih dana, svela se na kraju na 5 i pol tisuća ljudi, odnosno oko 2/3 popunjenosti kapaciteta Dvorane Krešimira Ćosića. Procjena je to direktora Sportskog centra Višnjik Denisa Karlovića koji će narednih dana izaći u javnost sa svim podacima o prihodima i rashodima organizacije ovakvog događaja. Tada će se konačno i znati koliko je ulaznica prodano, a koliko podijeljeno.

S prizorom u dvorani bila je zadovoljna zvijezda večeri koja je na pozornicu stigla oko 22 sata, nakon nastupa Domenice i Franke. 

- Pogledajte koliko vas je večeras tu. Viđala sam vas i vaše lijepe komentare po Instagramu, Twitteru... Divno je vidjeti vas ovdje večeras. Puno sam mjesta posjetila, a ovo je jedno od najljepših. Potpuno sam iskrena, imate najljepše mjesto s najdivnijim ljudima, lijepim je riječima zagrijavala publiku Ora koja je za Zadar pripremila i poseban outfit - kreaciju hrvatskog dizajnera Zigmana s iscrtanim nazivima svojih hitova i svojim imenom. Pjevačica kosovskih korijena na pozornici je istaknula i ponos svojim podrijetlom, a na kraju jednosatnog koncerta ogrnula se hrvatskom zastavom. Upravo je kratko vrijeme trajanja koncerta bila glavna zamjerka publike kojoj se dojmila scenografija, plesačke vještine, te energija pjevačice kao i njezina komunikacija s posjetiteljima među kojima je najviše bilo djece i tinejdžera. U nezahvalnoj situaciji našli su se pak snimatelji kojima je u zadnji tren rečeno kako bez tona (?!) moraju snimati koncert na kojem su prateći vokali bili nasnimljeni, što je posebice došlo do izražaja kad se Ori već na samom početku koncerta pokvario mikrofon.

Na Višnjiku je sve objektivom snimio naš Marko Dimić. Tko je bio i kako se zabavljalo na koncertu - najbolje možete vidjeti kroz njegovu fotogaleriju!


View on YouTube

Koncert Rite Ore na Višnjiku
Foto: 057info (Marko Dimić)

KOMENTARI ISKLJUČENI

DESKTOP VERZIJA