Sport

NAJAVLJENA UTAKMICA 3. KOLA LIGE PRVAKA

Rivali Zagreb i Barca odmjerit će snage na parketu Višnjika

Na press konferenciji u Sportskom centru Višnjik danas je najavljena utakmica 3. kola rukometne Lige prvaka 2019/20 između PPD-a Zagreb i Barcelone koja će se održati 28. rujna u 20,30 sati.

Na press konferenciji u Sportskom centru Višnjik danas je najavljena utakmica 3. kola rukometne Lige prvaka 2019/20 između PPD-a Zagreb i Barcelone koja će se održati 28. rujna u 20,30 sati. Još jedan veliki sportski događaj na Višnjiku najavili su Vedran Šupuković i Josip Valčić, direktor, odnosno sportski direktor PPD-a Zagreb te Denis Karlović, direktor ŠC-a Višnjik.

- Zadar nije slučajno izabran kao grad u kojem će se odigrati ova utakmica. Vjerujem da svi oni koji ozbiljnije prate rukomet znaju za tradicionalno rivalstvo između Zagreba i Barcelone koje seže još iz 90-ih godina. Do sada je igrano pet-šest finala Lige prvaka upravo protiv njih, no nažalost oni su tada, ali i danas momčad koja vlada europskim rukometom. Riječ je o gigantu i klubu koji je u bilo kojem sportu mamac za sve ljubitelje sporta, neovisno gdje se pojavljuju. Vjerujem da će ista ili slična situacija biti u Zadru, poglavito ako uzmemo u obzir da je "frontmen" današnje Barcelone jedan od naših najboljih reprezentativaca Luka Cindrić, rekao je Šupuković.

Sama utakmica će imati humanitarni karakter jer će dio prihoda otići vrtićima Radost i Sunce. Cijena ulaznice iznosi 30 kuna, prodavati će se online preko sustava Ulaznice.hr od početka sljedećeg tjedna. 

- PPD Zagreb dosta je rekonstruirao momčad. Izmijenilo se 15 igrača, a u ekipi trenutno imamo osam hrvatskih i dvoje slovenskih reprezentativaca, ali i mnogo mladih snaga. Radi se naporno, a Ligu prvaka otvorit ćemo 14. rujna s PSG-om u Zagrebu. Veselim se što uskoro dolazimo u moj rodni grad, rekao je sportski direktor PPD Zagreb, Zadranin Josip Valčić.

Direktor Višnjika, Denis Karlović, zahvalio se Hrvatskom rukometnom savezu i PPD-u Zagreb na ukazanom povjerenju, te otkrio da se i prošle godine jedna od utakmica Lige prvaka trebala odigrati u Zadru, no zbog Davis Cupa koji se u to vrijeme održavao u Zadru to nije bilo moguće. Sada je konačno došlo vrijeme za ovo gostovanje.

PRIKAŽI KOMENTARE (2)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA