SELECT id FROM gallery_clicks WHERE datum = 1713477600 AND gallery_id = 10412File './rossmcdb/gallery_clicks.MYD' not found (Errcode: 30)INSERT INTO gallery_clicks ( `datum`, `gallery_id`, `value`, `stats` ) VALUES ( 1713477600, '10412', 1, 1 ) File './rossmcdb/gallery_clicks.MYD' not found (Errcode: 30) Rubeša: Zbog Facebook statusa u kuću mu je upalo 8 inspektora, ovo je represija! - Vijest - 057info - Zadar

Zadar

OKOLNOSTI PRIVOĐENJA PUPIĆA BAKRAČA

Rubeša: Zbog Facebook statusa u kuću mu je upalo 8 inspektora, ovo je represija!

Županijski vijećnik Ante Rubeša otkrio je zbog čega je njegov kolega iz redova Akcije Mladih, Marko Pupić Bakrač, jutros priveden u policijsku postaju nakon pretresa obiteljske kuće u Ulici Josipa Kosora.

Županijski vijećnik Ante Rubeša otkrio je zbog čega je njegov kolega iz redova Akcije Mladih, Marko Pupić Bakrač, jutros priveden u policijsku postaju nakon pretresa obiteljske kuće u Ulici Josipa Kosora.

- Župan Božidar Longin prijavio ga je zbog statusa na Facebooku, od 8. listopada, u kojem je pisalo "političaru, dužnosniku, HDZ-ovcu s psećim nadimkom sprema se kineski ražanj", što u prijevodu znači politička eutanazija, a ne prijetnja smrću, ubojstvo i slično, mi se time naravno ne služimo. To nije bila njegova namjera, već je on praktični apelirao na premijera Andreja Plenkovića da takve ljude ne postavlja na visokopozicionirane funkcije, upravo zbog povezanosti s koruptivnim radnjama, poručio je Ante Rubeša objašnjavajući kako postoje indicije prema kojima se župan neće kandidirati za novi mandat.

Za Rubešu je današnja policijska akcija oblik represije.

- U 6 sati ujutro u kuću mu je upalo 7-8 inspektora. U kratkim hlačama priveli su ga u policijsku postaju. Strašno čime se služe!, istaknuo je Rubeša.

Na naš upit o mogućem pronalasku vatrenog oružja tijekom pretresa, Rubeša ističe kako je Pupić Bakrač član lovačkog društva koji ima dozvolu za posjedovanje oružja.

Pretres kuće Marka Pupića Bakrača
Foto: Saša Čuka
PRIKAŽI KOMENTARE (30)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA