Sport

DAVIS CUP

SC Višnjik traži volontere za susret sa SAD-om

Volonterske aktivnosti će započeti 5. rujna, a timovi će biti aktivni u smjenama

Sportski centar Višnjik objavio je poziv volonterima za sudjelovanje u organizaciji predstojećeg Davis cup susreta sa SAD-om, koji se u Zadru igra od 14. do 16. rujna.

- Kao i svako drugo sportsko događanje, ni ovo ne može proći bez vrijednih volontera, s toga Vas ovim putem sve pozivam da se prijavite za volontiranje. Želite li biti u tom društvu u polufinalnom susretu, možete se prijaviti sad,a i to preko sljedećeg linka, kažu u sC Višnjik.

Volonterske aktivnosti će započeti 5. rujna, a timovi će biti aktivni u smjenama. Traže se volonteri u sljedećim timovima: Usmjeravanje gledatelja (tim koji se brine o tome da gledatelji na vrijeme pronađu svoja mjesta i da ne ometaju meč), Sportski tim (brine o stvarima poput ručnika i vode na terenu prije, za vrijeme i poslje treninga i oko terena, kao i skupljanju loptica za vrijeme treninga, Ekonomat (tim koji brine o lopticama i ručnicima, bilježi stanje vode,sokova,ručnika...), Akreditacije (izrada akreditacija prije početka natjecanja), Mediji (pomoć u press centru).

Za volontere su osigurani volonterska majica, hrana i piće tijekom volontiranja, akreditacija i potvrda o volontiranju.

PRIKAŽI KOMENTARE (3)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA