Zadar

NESLUŽBENI REZULTATI IZBORA U HDZ-U

Sekula uvjerljivo pobijedio u Bibinjama, Mršić u Biogradu

Iako će službeni rezultati unutarstranačkih izbora biti objavljeni tek u ponedjeljak ujutro, večeras doznajemo stanje glasova na dva birališta na kojima se vodila bitka između više kandidata za predsjednike lokalnih ogranaka.

Iako će službeni rezultati unutarstranačkih izbora u HDZ-u biti objavljeni tek u ponedjeljak ujutro, večeras neslužbeno doznajemo stanje s dva birališta u Zadarskoj županiji na kojima se vodila bitka između više kandidata za predsjednike lokalnih ogranaka.

S 60-postotnom podrškom dožupan Šime Mršić postao je novi predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Biograd. Na tom mjestu zamijenit će biogradskog gradonačelnika Ivana Kneza, koji se nakon 20 godina odlučio povući i prepustiti svoje mjesto mlađim ljudima, prilikom čega je upravo Mršića istaknuo kao svog nasljednika. Njegovi protukandidati bili su županijska vijećnica dr. Melanija Ražov Radas te široj javnosti prilično nepoznat Ante Mitrović.

Unutarstranački izbori donijeli su promjenu i u Bibinjama. Kako doznajemo, dosadašnjeg predsjednika općinskog ogranka HDZ-a, županijskog pročelnika Ivana Šimunića, uvjerljivo je pobijedio Šime Sekula, zamjenik načelnika koji ima ambicije da na sljedećim lokalnim izborima postane načelnik.

 

KOMENTARI ISKLJUČENI

DESKTOP VERZIJA