Zadar

KADROVSKE PROMJENE

Šenol Selimović je "dva u jednom" odlaskom Klarina

Odlaskom Nevena Klarina za pročelnika Ureda gradonačelnika s radnog mjesta direktora Zadarskog lista, na to je mjesto zasjeo Šenol Selimović.

ZADAR- Odlaskom Nevena Klarina za pročelnika Ureda gradonačelnika s radnog mjesta direktora Zadarskog lista, na to je mjesto zasjeo Šenol Selimović. Uz Upravu, Selimović je i nadalje glavni urednik zadarske dnevne novine.

Vlasnik Zadarskog lista je medijska grupacija JOJ Media House, a.s., pri J&T fondu  iz Slovačke koji je tu novinu kao i Novi list te Glas Istre otkupio još lani od tvrtke Andre u vlasništvu Alberta Faggianija. I dok je Faggiani iz tog razloga u lipnju prošle godine prestao biti Uprava Zadarskog lista a to je postao Klarin, novi vlasnik tvrtke RTD koja izdaje Zadarski list, upisan je tek u rujnu ove godine.

Prema impresumu Zadarskog lista došlo je i do drugih kadrovskih promjena. Zamjenik glavnog urednika postao je Bernard Paleka, dosadašnji sportski urednik, dok je urednik sporta Siniša Klarica. Urednik portala Zadarskog lista je sportski novinar Viktor Bogut.

PRIKAŽI KOMENTARE (5)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA