Zadar

ŠTO JE POKAZAO OČEVID IZGORENOG BRODA?

Sin vlasnika jahte otišao u trgovinu a na brodu ostala djevojka kad je izbio požar

Policija je jučer obavila očevid nakon što je ugašen požar na jahti koji je izbio jučer poslijepodne u Marini Dalmacija.

ZADAR - Policija je jučer obavila očevid nakon što je ugašen požar na jahti koji je  jučer poslijepodne izbio  u Marini Dalmacija.
Do požara je došlo, kao što smo već i objavili na klimatizacijskom uređaju. Njega je upalio sin vlasnika broda ali kako je zadimilo iz klime, on ju je ugasio. Potom ju je opet upalio i otišao u trgovinu kako bi se opskrbio za „đitu". Na brodu je ostala njegova djevojka kada je izbila vatra i ona je iskočila iz broda na kojem je počelo gorjeti, ali je i lakše ozlijeđena pri udisanju dima. . Brzom reakcijom službe iz marine brod je tegljen do istezališta gdje su stigli vatrogasci.

Županijski centra 112 danas izvještava o tom događaju. Županijsko vatrogasno operativni centar zaprimio je 17. kolovoza oko 15:28 sati dojavu o požaru jahte u marini u Sukošanu. U gašenju požara sudjelovalo je ukupno 11 vatrogasaca sa 6 vatrogasnih vozila iz DVD Sukošan.

 

PRIKAŽI KOMENTARE (3)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA