SELECT id FROM gallery_clicks WHERE datum = 1713391200 AND gallery_id = 11526File './rossmcdb/gallery_clicks.MYD' not found (Errcode: 30)INSERT INTO gallery_clicks ( `datum`, `gallery_id`, `value`, `stats` ) VALUES ( 1713391200, '11526', 1, 1 ) File './rossmcdb/gallery_clicks.MYD' not found (Errcode: 30) Skupština KK Zadar potvrdila pet članova Nadzornog odbora - Vijest - 057info - Zadar

Sport

BEZ PREDSJEDNIKA

Skupština KK Zadar potvrdila pet članova Nadzornog odbora

S obzirom da su nadzornici danas tek imenovani, bila je riječ o tehničkom sastanku na kojemu je dogovoreno da se u sljedećih devet dana ponovno sastanu te izaberu predsjednika

Glavna skupština KK Zadar potvrdila je danas novi saziv Nadzornog odbora, u kojemu su predstavnici Gradskog vijeća Enio Meštrović, Ante Rubeša i Dado Burčul, predstavnik veterana Ivan Sunara i predstavnik sponzora Dino Martinović. Iako bi NO trebao imati devet članova, oni se na ovoj skupštini nisu birali niti se o njima raspravljalo.

S obzirom da su nadzornici danas tek imenovani, bila je riječ o tehničkom sastanku na kojemu je dogovoreno da se u sljedećih devet dana ponovno sastanu te izaberu nasljednika Luke Kolanovića na mjestu novog predsjednika NO.

Na skupštini prihvaćene su sve točke dnevnog reda kao i financijski plan za 2022. godinu, a sam sastanak novopečenih nadzornika protekao je u vrlo pozitivnom radnom duhu i atmosferi, objavljeno je iz KK Zadar.

Na Skupštini KK Zadar izabrani novi nadzornici
Foto: 057info (Saša Čuka)
PRIKAŽI KOMENTARE (4)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA