Zadar

A ŠTO ĆE VLADA NAPRAVITI?

Skupština Zračne luke produžit će Ireni Ćosić "vede" za mjesec dana

U ponedjeljak je zakazana skupština Zračne luke Zadar na kojoj će predstavnici vlasnika posve izvjesno, donijeti odluku kojom se vršiteljici dužnosti direktorici Ireni Ćosić, produžiti mandat za još mjesec dana.

ZADAR- U ponedjeljak je zakazana skupština Zračne luke Zadar na kojoj će predstavnici vlasnika posve izvjesno, donijeti odluku kojom se vršiteljici dužnosti direktorici Ireni Ćosić, produžiti mandat za još mjesec dana.
Suvlasnici zadarskog aerodroma su Država 55 posto, Zadarska županija i Grad Zadar po 20 posto udjela, dok općina Zemunik ima pet posto.
Ista odluka je donesena i u slučaju produžetka mandata "vede" direktoru dubrovačkog aerodroma. I njemu je kao i Ireni Ćosić istekao mandat, kao i direktoru Zračne luke Split. Za sva tri direktorska mjesta proveden je natječaj, koji iz sada nepoznatih razloga nije zaključen. Pa Vladi očito još treba mjesec dana da bi obavili svoj posao do kraja, ostavljajući dalmatinske aerodrom da funkcioniraju u zrakopraznom prostoru posljednjih 10 dana. Možda bi i duže da nije bilo medijskog upozorenja. A možda se natječaji i ponište.

PRIKAŽI KOMENTARE (2)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA