Zadar

ŠTO JE S PRIJAVAMA?

Slučaj Daruvarac još nije gotov, majka žrtve: "Svi u kafiću krivi su koliko i on"

Nakon donošenja presude protiv Darka Kovačevića, majka žrtve Ana Gurlica na svom se Facebook profilu zahvalila svima na podršci te istaknula kako su podnesene prijave protiv osoba koje su u trenutku napada nalazile u kafiću Chill out.

Nakon donošenja nepravomoćne presude protiv Darka Kovačevića "Daruvarca", majka žrtve Ana Gurlica na svom se Facebook profilu zahvalila svima na podršci te istaknula kako su podnesene prijave protiv osoba koje su se u trenutku napada nalazile u kafiću Chill out.

- Hvala svima diljem zemlje na podršci ovih mjeseci... I naravno, da ne odgovaram svima posebno, a dužna sam odgovoriti: podnesene su prijave protiv svih sudionika u kafiću jer su krivi koliko i on, poručila je Gurlica.

Tragom ove informacije, kontaktirali smo glasnogovornicu PU zadarske Ivanu Grbin koja nas je uputila Općinskom državnom odvjetništvu na čiji zahtjev policija provodi izvide. Općinski državni odvjetnik Ivica Škara ubrzo nas je obavijestio kako kaznene prijave ipak još nisu podnesene. Izvidi i dalje traju, istaknuo je Škara, koji zbog tajnosti postupka nije u mogućnosti govoriti o detaljima izvida. 

PRIKAŽI KOMENTARE (11)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA