Zadar

OGLAS

PROLJEĆE NA PLITVIČKIM JEZERIMA

Smještaj u Hotelu Jezero*** je terapija koja vam treba

Pokazalo se kako boravak u prirodi može biti pravi lijek za nemir i stresove suvremenog života, zbog čega je smještaj u Hotelu Jezero*** terapija koja vam treba

Neobuzdana ljepota prirode Nacionalnog parka Plitvička jezera očarava svakog posjetitelja - kristalna jezera, žuborenje vode, huk slapova, a sve to u zelenom zagrljaju šumskog okruženja, razlog su zašto su Plitvička jezera uvjerljivo najposjećeniji hrvatski nacionalni park. Najveće među njima je jezero Kozjak, utkano u niz od 12 bisera koji čini splet Gornjih jezera, međusobno odvojenih sedrenim barijerama. Upravo se u toj oazi, začahuren u smirujućoj atmosferi Plitvičkih jezera i udaljen tek tristotinjak metara od smaragdnog zelenila Kozjaka, smjestio Hotel Jezero - pravi dragulj zelenog odmora. Ovaj će vas hotel približiti miru prirode i uljuljkati u stanje istinskog odmora, onog koji puni baterije i ostavlja vas potpuno osvježenima.

U ZAGRLJAJU PRIRODE I ZELENILAHotel Jezero nalazi se u centralnoj zoni Nacionalnog parka Plitvička jezera, a obećava boravak obilježen relaksacijom i povezivanjem s prirodom. Njegov jedinstveni položaj zaslužan je za očaravajući doživljaj oaze mira u netaknutoj prirodi. Pored toga, ugodan ambijent, uslužno osoblje i posvećenost detaljima pridonijet će tome da se u hotelu osjećate ugodno i opušteno, baš kao kod kuće.

Hotel Jezero raspolaže s 210 soba i 19 apartmana, od kojih su dva prilagođena za osobe s posebnim potrebama.

Uz smještaj u prirodnom okruženju, u čarobnoj atmosferi nacionalnoga parka, možete ostaviti iza sebe svakodnevne brige i prepustiti se blagotvornom dodiru zelenila. Ispunite dane šetnjama uz jezera te otkrivanju okolnih pješačkih staza, a ako se, uz uživanje na čistom zraku i odmoru, zaželite i sportskih aktivnosti, na raspolaganju vam stoje fitness dvorana i kuglana. Osim toga, doživljaju dubinskog odmora koji regenerira dušu i tijelo pridonijet će i moderni luksuzi -  hidromasažni bazen (whirlpool), finska sauna, turska parna kupelj te kozmetički salon.

Pozivamo vas da doživite Proljeće na Plitvičkim jezerima i u hotelu Jezero te da od 01.06. do 18.06.2020. iskoristite sljedeće pogodnosti koje smo pripremili za vas:

DODATNE POGODNOSTI

U periodu od 1. lipnja do 30. rujna 2020. pokažite svoju ulaznicu iz Nacionalnog parka i ostvarite popuste kod naših partnera:

Svi detalji nalaze se na linku.

Veselimo se Vašem dolasku!

Nacionalni park Plitvička jezera

 

KOMENTARI ISKLJUČENI

DESKTOP VERZIJA