Sport

NOVI ODLAZAK I DOBRODOŠLICA

Špralja novo pojačanje Sonik Puntamike

Košarkaški klub Zadar napustio je i kapetan Šime Špralja. On je postao novo pojačanje KK Sonik Puntamika koji se priprema za debitantsku sezonu u Premijer ligi.

Košarkaški klub Zadar napustio je i kapetan Šime Špralja. Rođeni Zadranin postao je novo pojačanje KK Sonik Puntamika koji se ozbiljno priprema za debitantsku sezonu u Premijer ligi.

- Istina je kako ću sljedeće sezone igrati za KK Sonik Puntamiku i sretan sam s time. Igrati za Zadar i nositi kapetansku vrpcu ipak je bilo nešto posebno i kako sam se već zahvalio predsjedniku, čelnim i svim ljudima u klubu na ukazanom povjerenju, iskoristio bi priliku kako bi se zahvalio i svim navijačima koji su bili uz nas sve ovo vrijeme, a osobito u posljednjoj seriji iz koje, iako nismo ostvarili željeno, izašli smo s osjećajem ponosa. Jedan je Zadar i to je jedinstveni klub na ovim prostorima i šire, kojeg ću pratiti i dalje, jer neću otići daleko, zahvalio se kapetan Šime Špralja preko službenih stranica kluba.

Njegov prelazak potvrdili su i direktori oba kluba, Branimir Longin te Mirko Jošić. Dolazak 36-godišnjeg Špralje, Puntamičanima će puno značiti u novim izazovima koji ih očekuju, ponajviše zbog bogatog iskustva koje je stekao igrajući u Zadru, Splitu, Širokom, ČEZ Nymburku, Timisoari, Trefl Sopotu, Vanoli Cremoni, Shark Antibesu, Kvarneru, Jolly JBS-u i ponovno za svoj Zadar.

Više pojedinosti o daljnjim planovima u KK Sonik Puntamika znat će se sljedećeg tjedna na tiskovnoj konferenciji na kojoj će se službeno predstaviti i Šime Špralja. Iz Košarkaškog kluba Zadar, koji doživljava potpunu rekonstrukciju momčadi, s dojučerašnjim kapetanom oprostili su se uz riječi: "Šime velik si bio i ostao, hvala ti za sve!"

 

PRIKAŽI KOMENTARE (4)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA