SELECT id, image FROM gallery_images WHERE gallery_id = AND star = 1 LIMIT 1You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'AND star = 1 LIMIT 1' at line 1SELECT id, image FROM gallery_images WHERE gallery_id = ORDER BY RAND() LIMIT 1You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'ORDER BY RAND() LIMIT 1' at line 1 Srdele iz Dobropoljana najbolje su plivale - Vijest - 057info - Zadar

Zabava

SPORTSKE LJETNE IGRE

Srdele iz Dobropoljana najbolje su plivale

Sportsko-zabavni spektakl, inačica nadaleko poznatih Igara bez granica, ponovno se vratio na otok Pašman nakon tri godine pauze sa potpuno novom scenografijom i brojnim iznenađenjima

Sportsko-zabavni spektakl, inačica nadaleko poznatih Igara bez granica, ponovno se vratio na otok Pašman nakon tri godine pauze sa potpuno novom scenografijom i brojnim iznenađenjima.
Pred više od 1000 gledatelja, koji su svojim bodrenjem poticali natjecatelje da daju svoj maksimum, svoje snage i umijeće odmjerilo je šest ekipa, od čega je bilo pet izvrsnih domaćih ekipa i jedna vesela gostujuća ekipa iz Rusije.
Ekipe su se nadmetale u modernim inačicama zabavnih, tradicionalnih City Games igara kao što su vino, leteći vaterpolo, pršut, morska košarka i veslo.
Zlatom su se okitili natjecatelji ekipe Srdele iz Dobropoljane. Ekipa Srdele imala je izvrstan start, no u trećoj igri Pršut je popustila i izjednačila se sa sumještanima, ekipom Nautilus. No, odmah se vratila na svoju vodeću poziciju osvojivši maksimalan broj bodova u posljednje dvije igre, morska košarka i veslo te odnijela pobjedu sa uvjerljiva 43 boda.
Srebro je otišlo u ruke ekipi Nautilus iz Dobropoljane sa osvojenim 31 bodom, svakako treba napomenuti njihovu vještinu plivanja i veslanja koja ih je dovelo na drugo mjesto sa igrama Pršut i veslo.
Brončana ekipa Garmenjak iz Barotula osvojila je 28 bodova. Za njh je bila presudna igra veslo u kojoj su osvojili izvrstan rezultat te time zauzeli treće mjesto.
Svakako moramo spomenuti ekipu Kalingrad iz Rusije koja je uveliko pridonijela odličnoj atmosferi i završila natjecanje sa osvojenih 26 bodova.

Razigrana i vesela noć u Dobropoljani, na otoku Pašmanu prepričavat će se još danima među onima koji su se natjecali ili bodrili svoje favorite te se nadamo da ćemo i idućih godina imati mogućnost uživati u novom izdanju City Games natjecanja.

 

REZULTATI - DOBROPOLJANA, PAŠMAN (HR REPECHAGE) 11.08.2019.

1. mjesto: Srdele (Dobropoljana) - 43 boda
2. mjesto: Nautilus (Dobropoljana) - 31 bod
3. mjesto: Garmenjak (Barotul)- 28 bodova
4. mjesto: Kalingrad (Rusija) - 26 bodova
5. mjesto: Deloro (Pašman) - 23 boda
6. mjesto: Pašman (Pašman) - 17 bodova

 

Foto:
PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA