Zabava

ODLIČJE S PRESTIŽNOG FESTIVALA KLAPA

Srebrnim djevojkama iz klape Kapric zlato izmaklo za dlaku

U petak se u Omišu održala završna večer ženskih klapa, na kojoj je nastupila zadarska klapa Kapric.

U petak se u Omišu održala završna večer ženskih klapa, na kojoj je nastupile i zadarske boje branile djevojke iz klape Kapric. Na kraju nepredvidljive večeri, s pjesmama Nocu `z greba ka`išetaš (tekst i glazba Ljubo Stipišić) i Pivci moji, ne pivajte (narodna u obradi Ivice Kaleba) osvojile su visoko drugo mjesto i omiško srebro!

- Nakon tri duga Omiša provedena u publici, ipak smo odlučile da nam fali omiških dasaka, šušura, Žižule, one pozitivne nervoze i uzbuđenja koje svi dobro poznajemo. Hvala Festivalu što je prepoznao naš trud i što drugo reći nego da se veselimo ponovno vidjeti naše kolegice i kolege i s njima podiliti ono najiskrenije od nas - pismu, napisale su djevojke na društvenim mrežama početkom srpnja, ni ne sluteći da će za nepuna tri tjedna nositi omiško odličje.

Podsjetimo, prijenos ženskog finala trebao je biti na HRT 3 u 21 sat, a klapu se moglo podržati elektronskim glasovima preko mobitela. Onda je objavljena obavijest da se zbog kiše početak festivala odgađa te na kraju nije bilo ni prijenosa niti glasovanja publike.

- Odmah smo pocele dobivati poruke i komentare oduševljenja i podrške od drugih, da bi na kraju doznale da nam je zlato izmaklo za 0.1 bod. Ulazimo u desetu godinu rada i jako se veselimo da je to na ovakav način. Planiramo snimiti album kroz godinu koja je ispred nas, rekle su nam srebrne djevojke.

PRIKAŽI KOMENTARE (3)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA