Zadar

ŠTO SE DOGAĐALO U NOGOMETNOM KLUBU?

Stanovi pod povećalom zadarske policije nakon smjene Ćustića

Događanja na Stanovima pod povećalom su zadarske policije nakon smjene direktora Nogometnog kluba Zadar Svetka Ćustića.

Događanja na stadionu Stanovi pod povećalom su zadarske policije nakon smjene direktora Nogometnog kluba Zadar Svetka Ćustića.

- Policijska uprava zadarska u suradnji s nadležnim državnim odvjetništvom provodi izvide koji su tajni, jedina je službena informacija koju smo za sada mogli dobiti iz PU zadarske.

Kako neslužbeno doznajemo, utvrđuje se postojanje elemenata kaznenih djela u cijelom postupku koji je prethodio i uslijedio nakon iznenadne smjene Ćustića. Među spornima je i izjava objavljena na portalu Zadar News prema kojoj je Ćustić rekao kako je pod pritiskom članova Nadzornog odbora potpisao ugovor o ranijem zapošljavanju Damira Kneževića, novog direktora NK Zadar.

Kako bi doznali više informacija o navedenom pritisku kontaktirali smo bivšeg direktora, no on nam je u startu demantirao davanje takve izjave.

- Na mene nitko ne može izvršiti pritisak, ja sam samostalan čovjek. U listopadu prošle godine potpisao sam ugovor o radu za Kneževića na određeno vrijeme od tri mjeseca. Bio sam protiv visine plaće od 7.500 kuna mjesečno jer je to bila plaća veća od direktorske, a Knežević se tek trebao dokazati. No trebala mi je pomoć i čovjek koji bi s istim emocijama radio u klubu. Tada još nisam znao koliko on teži kao radnik, a kada sam vidio da on neće na niti jedan način doprinijeti klubu, nisam ga htio zaposliti nakon isteka tog ugovora. Od tada počinju opstrukcije mog rada, rekao nam je Ćustić koji još nije pozvan na ispitivanje u policijsku postaju.

Hoće li u opstrukcijama, koje bivši direktor NK Zadar spominje, i u ostalim okolnostima smjene na Stanovima policija pronaći elemente kaznenog djela, znat će se po dovršetku izvida. 

PRIKAŽI KOMENTARE (7)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA