Sport

POMOĆNI TRENER ODRADIO ZADATAK

Sterle: Drago mi je što su i mladi dobili nekoliko minuta

Naglašavao sam cijelo vrijeme da moramo odgovoriti energijom. Nismo to napravili u startu utakmice, ali igrači su shvatili poruku

Franko Sterle sinoć je uspješno odradio trenerski zadatak što mu ga je uprava povjerila nakon otkaza Anti Nazoru - Zadar je odveo do (na kraju) uvjerljive pobjede protiv Dubrave Furnir. Nije to bila utakmica koja bi govorila puno o njegovom trenerskom radu, niti je igra nosila njegov potpis - protivnik je bio ispod Zadrovog ranga, a jedini zadatak bio je sačuvati bodove pred dolazak novog trenera.

- Što smo zacrtali, napravili smo. Naglašavao sam cijelo vrijeme da moramo odgovoriti energijom. Nismo to napravili u startu utakmice, ali igrači su shvatili poruku da bez toga ne možemo igrati ni jednu ligu protiv bilo kojeg protivnika, rekao je Sterle nakon utakmice.

U završnici su priliku dobila dvojica igrača kojih do sada nije bilo ni u zapisniku - Duje Brala i Mario Fantina.

- Drago mi je što smo napravili razliku pa su momci dobili priliku da odigraju nekoliko zadnjih minuta.

Nekoliko rečenica izrekao je i Amerikanac Bryon Allen, kojega je u ovoj utakmici dobro služio šut.

- Iza nas je nekoliko teških dana, vratili smo samopouzdanje nakon nekoliko utakmica koje smo trebali dobiti a izgubili smo. Znali smo što nam je danas posao i svjesni smo što nas čeka u petak protiv Cibone. Atmosfera u momčadi je dobra, radimo dobro svaki dan, fokus nam je i dalje na košarci, rekao je Allen.

PRIKAŽI KOMENTARE (1)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA